Om oss

Jeansson i korthet

Jeansson startades med ambitionen att förena ett gediget modeintresse riktat mot en bred kundkrets tillsammans med lång och gedigen kunskap inom mode och konfektionsbranschen. 

Med två våningar mode för såväl den medvetna kvinnan som mannen där efterfrågan av välsittande och representativa kläder och accessoarer passande både för den professionella miljön som till vardags samt högtid. Vidare så bjuder vårt utbud även de mest trendmedvetna ungdomarna ett brett utbud att välja ifrån med välkända varumärken. 

Vilka är vi bakom Jeansson 

Henrik Zackrisson 

Henrik har en bred bakgrund inom herrmode och kan med sin detaljkunskap ge våra manliga besökare den bästa av support i att finna allt från enskilda plagg till anpassade kombinationer. Att Henrik även besitter kunskaper i att justera plaggen gör att oavsett vad valet faller på så kommer våra kunder lämna Jeansson med ett perfekt sittande plagg i både modell som passform. 

Stina Elzer

Med ett gediget intresse av det senaste inom dam & tjejmode tillsammans med en ändlös energi så tar Stina med våra kunder från den första tanken till att kunna bära det färdiga resultatet. 

Cecilia Andersson 

Cecilia är modekunskap personifierad och kan stoltsera med många framgångsrika år inom branschen. Hennes blick blir ofta en avgörande faktor som direkt leder fram ett resultat över kundens förväntningar.